ReMake Ukraine вже не просто незабаром, а й навіть не за рогом – він вже ось-ось!  Як і ви, ми вже з нетерпінням рахуємо дні до фестивалю, адже лишилося всього два тижні до події, яку ми готували для вас понад пів року!

І нема вже сил терпіти і замовчувати правду, адже цьогоріч Kyiv Maker Faire’2017 буде настільки крутий як ніколи дотепер! Адже до нас їдуть найкращі менеджери найбільших мейкерспейсів з Чехії, Словакії та Угорщини. Тож якщо ви хочете знати, чиї мейкери в Європі найкрутіші (хоча, по секрету, ми вже знаємо відповідь!) – негайно купуйте квитки і приходьте на ВДНГ 20-21 травня!

Словаки з братиславського мейкерспейсу Creative Point обіцяють привезти цілу валізу унікальних моделей, виготовлених на лазерних різаках, а також акваріум-вазон, який працює за допомогою сонячної енергії. Звучить трохи дико, але безмежно круто, правда ж? А бо це мейкери, дитинко!!

Друзі з чехословацького міста Пільзен – Creative zone DEPO2015 обіцяють взяти участь у брейнстормі мейкерспейсів та поділитися досвідом створення та розвитку найбільшої у країні майстерні для мейкерів. А угорські колеги з Makerspace.hu, що поруч з Будапештом, поділяться практичними кейсами як впровадити STEM у сучасну систему освіти та як мейкерство врятує світ. І ми в цьому не сумніваємось ні на йоту!!

Крім того, в гостях буде проект, розроблений Михайлом Обрізків в Лондонському Machines Room.

Нагадаємо, що  20 травня з 16:00 до 18:00 в рамках лекційної програми за підтримки Visegrad Fundation відбудеться International Maker Space MeetUp: двогодинна панельна дискусія з презентаціями представників мейкерспейсів з України, Словаччини (Creative Point, Братислава), Чехії (Creative zone DEPO2015), Угорщини (makerspace.hu, Будапешт) та Лондону (Machines Room).

Головна мета Maker Space MeetUp – знайомство, обмін досвідом і пошук можливостей для співпраці та нових шляхів для розвитку.

Окрім того, протягом усього уікенду, ви матимете нагоду спостерігати за стендами найкращих мейкерів з усієї України: дивитися, мацати, досліджувати та перетворюватися на мейкера!

Так, за підтримки Diakom буде розгорнуто інженерну зону, зону з дослідження альтернативних джерел енергії та розумного побуту, майстерня – де бажаючі зможуть не тільки подивитися, а й навчитися дещо робити власними руками.

Ніхто не відміняв шоу дронів, робототехніку, а також незвичні і не класифіковані досі розваги. Серед новенького та свіженького – зона Technologies in Fashion, зона з роботи над акустикою і музикою.

Їжа і ярмарок. Годуватимуть смачно і різноманітно. Батьки з дітьми, батьки з батьками, батьки вегетаріанці і не вегетаріанці, і не батьки зовсім – всі знайдуть щось собі до смаку. Ярмарок запропонує смачне, незвичайне і інноваційне за розумною ціною.

20 – 21 травня, 1 та 3 павільйони VDNH,  на 6 тисячах метрів, 250 мейкерів влаштують неймовірне свято. Завітати обов’язково, бо такої концентрації креативних мізків в Києві в одному місці ще не було. З вами ми станемо ще розумнішими.

Не забудь придбати квитки для себе та друзів завчасно та зекономити час на вході до павільйону! Купити квитки можна тут: https://makerfaire2017.ticketforevent.com