minecraft

Kyiv Mini Maker Faire запрошує вчителів та батьків із дітьми на майстер-класи з освоєння освітньої гри Minecraft: Education Edition, які відбудуться 21-22 травня на території ВДНГ.

Minecraft Education Edition – це нова версія гри для навчальних закладів. За її допомоги діти можуть створювати віртуальні світи, досліджувати їх, проектувати різні об’єкти й ділитися своїми творіннями та знахідками з іншими учнями.

Освітню платформу Minecraft використовують вже не тільки для ігор, а й для реальних справ. В двох школах – у Києві та Кременчузі – відбулися інтерактивні майстерні, під час якої школярі за допомогою Minecraft зробили план реконструкції шкільного подвір’я. На основі цього плану урбаністи розробили архітектурний проект та за допомогою Спільнокошт-платформи Bigggidea нині збирають гроші на його реалізацію.

21 та 22 травня в рамках майстер-класів на фестивалі вчителі Кіровоградського колегіуму та керівник освітньої програми «Партнерство в навчанні» Роман Рудюк розкажуть, як гра Minecraft може стати реальним та корисним інструментом для освіти та продемонструють її особливості на таких практичних прикладах, як історія, математика та географія.

Дата та час: 21/22 травня о 12:30, 14:30, 16:30, 18:00.

Відвідування майстер-класів безкоштовне за попередньою реєстрацією