EBA

Європейська Бізнес Асоціація разом з партнерами започатковує новий проект UNLIMIT UKRAINE, який був створений для підтримки українського мікро та малого бізнесу!

Мейкери також welcome!

Проект покликаний підтримувати молодих починаючих українських виробників, які розпочали свою діяльність на національному ринку нещодавно, але мають великий потенціал. Дана ініціатива стимулюватиме розвиток малого підприємництва в Україні.

До участі у проекті ми запрошуємо молодих, амбітних та перспективних підприємців, які виготовляють якісний товар на території Україні, які ведуть прозорий та офіційний бізнес, які готові та прагнуть працювати за європейськими стандартами в Україні, які хочуть підвищувати якість та масштаби українського підприємництва.

В рамках проекту заплановано безліч акцій, заходів та активностей, які допоможуть власникам бізнесу більш ефективно розвивати свою справу. Це інформаційна підтримка, тренінги та майстер-класи, зустрічі з успішними власниками та керівниками компаній, консультації у сфері фінансів, оподаткування, виходу на закордонні ринки та інше.