Ми сподіваємося, що всі друзі, гості, та навіть далекі родичі Kyiv Maker Faire знають, що мейкер – це покликання, а не стать. Тому ми готові всіляко підтримати жінок в мейкерстві і IT. Дуже раді, що можемо це зробити, розповівши вам про конференцію  Women Techmakers Ukraine: “Telling Our Stories”, яка відбудеться 22 травня! 

Спільнота Women Techmakers Ukraine об’єднує дівчат-розробниць, тестувальниць, проект менеджерів, дизайнерів, підприємниць та представниць будь-яких IT-профессій в великих містах України.

 

Women Techmakers (WTM) – це ініциатива компанії Google (ну і хто б сумнівався) для нетворкінгу та обміну досвідом муж жінками, що працюють/вчаться в IT сфері (www.womentechmakers.com).

Щовесни спільноти Women Techmakers у всьому світі проводять серію подій на честь International Women’s Day!

В Україні конференція Women Techmakers пройдет вже 4й раз! В цьому році тема конференції – “Telling Our Stories”! Це шанс почути цікаві та надихаючі історії від досвідчених IT-шниц, розповісти свою історію, чи просто провести час серед однодумниць.

 

Детальна інформація про спікерів та розклад конференції дотупні в нашій події на Facebook: https://www.facebook.com/events/1444031775669083

Участь у конференції безкоштовна. Реєстрація відкрита до 17 травня за посиланням: https://goo.gl/11ewkl

Якщо ви нам не вірете, то можете подивитися як проходила минулорічна конференція за посиланням www.wtm-ukraine.com

Kyiv Maker Faire бажає успіхів всім жінкам IT та справі розвитку спільноти WTM.