Філософія Make, каже, що бути  мейкером може кожен. Філософія Bosch, каже, що знає як з цuм допомогти.

Компанія Bosch в Україні багато років є генеральним спонсором, надіним партнером і гарним другом Mini Maker Faire. Не для кого не секрет, що технічний конгломерат, який існує понад 130 років, займається виробництвом промислової та побутової техніки. Особливу увагу компанія завжди приділяла сектору інструментів побутового використання. Точкою перетину наших інтересів стала DIY тема.

Компанія Bosch випускае широкий спектр приборів для обробки дерева, та матеріалів з деревини, металу, інструменти для різноманітних поробок (силіконові пістолети та ручки), інструментів для роботи з пайки та багато іншого. Мати в своєму озпоряджені прилад від Bosch означає отримати надійного помічника для ремонту та творчих експериментів

Кожен мейкер скаже вам, що чим більші ваші мрії і амбіції, тим кращій інструмент треба мати їх реалізації. А якщо інструмент під рукою, то ваші шанси на творчість, комфорт, швидке вирішення будь-яких домашніх ідей та задач зростають!

Не важливо, чи  називаєте ви власною майстернею флігель на дачі, гараж, чи балкон. Розумний, надійний і безпечний інструмент робить кращою кожну оселю і наше життя.

Для кожної ярмарки  Mini Maker Faire команда Bosch Україна готує особливу демо зону. За час проведення події майстри Bosch за допомогою створюють об’єкт, який потім прикрашає локацію. За процессом можна не лише спостерігати, а і приєднатися до нього.

Чекаємо на сюрприз від команди Bosch в Києві!