8-9 вересня, ВДНГ.

 

П’ятий ярмарок Kyiv Mini Maker Faire 2018. Як ніколи, ми зацікавлені щоб вчителі та викладачі знайомилися з методиками та просували STEAM-освіту у своїх закладах, тому надаємо можливість отримати два квитки на ярмарок безкоштовно.

Майбутне нашої країни, добробут наших дітей залежить від того, наскільки конкурентну освіту вони отримають. Нажаль, сучасна система в країні не є передовою. Доказом того є безліч часних шкіл, специалізованих шкіл, шкіл, в яких навчання побудовано по західним методикам. Впевнені, що в Україні працює велика кількість вчителів які добре розуміють необхідність іти в бік прогресивного навчання. Саме вас і ваших колег, ми просимо прийти і познайомитися з проектами, що просувають STEAM-освіту, займаються роботою з дітьми к гуртках та спеціалізованих профільних школах.

На нас лежить відповідальність за майбутне наших дітей, команда Kyiv Mini Maker Faire бере на себе частину цієї відповідальності і запрошує вас зробити те саме. Повірте, це одна з найприємніших наших задач)

До зустрічі на Kyiv Mini Maker Faire 2018!