Проект ELIKSYR – це функціональні напої, що виробляють в Україні. Але за цим, простим рішенням стоїть куди більша органіація, а саме Організація українських бігунів. Щонеділі асоціація влаштовує пробіги, для тих, хто хоче почати бігати і не знає як. Стар на ELIKSYR Point, що знаходиться на ВДНГ.

Майже кожен з нас одного разу каже собі: “Завтра піду на пробіжку”. А завтра виявляється, що кросівки старі, спортивних штанів немає, на вулиці дощ і так далі. Багато хто, зрозумів, що треба себе трохи обманути і просто знайти собі гарну компанію. Організація україніських бігунів пропонує таку компанію кожної неділі о 10:00!

Про ELIKSYR Point. Це своєрідна база. Тут можна перевдягтися, лишити речі, а після пробігу, прийняти душ. Іншими словами, вирішується ряд практичних питань, які можуть поставити в ступор і не дати реалізувати мрію про пробіжки. Повірте, об ці питання зламалася не одна історія здорових намірів.

Пропозиція наступна. Пропонуємо всім, хто палнує відвідати Kyiv Mini Maker Faire 2018 9 вересня, прийти та пробігти певну дистанцію з Організацією українских бігунів! Після ж пробігу, можна буде сходити в душ і відправитися розважатися на фестиваль!

Попередження!

Ніхто вас не буде заставляти бігти дистанцію повністю або швидко, або ще щось таке. Просто гарний шанс почати, чом би не випробувати себе?