Майстер-клас від Валентина Чорного та Марії Бондаренко (Tandem). Майстер-клас присвячений проблемам довкілля, а саме переосмисленню ролі побутових відходів в житті людини. Під час заняття, за допомогою неординарних технік, ви зможете навчитись створювати мистецтво з будь-яких предметів, непотребу та сучасних буд. матеріалів, отримаєте досвід застосування традиційних та альтернативних практик для створення арт-об’єктів. Також дізнаєтесь багато нового про творчість та знаменитий стиль Антоніо Гауді – піонера такого явища як Trash art.

Людина змінила цей світ. Вона відчуває себе його володарем, “королем на троні”, не помічаючи того, що трон хитається, бо зроблений зі сміття, а чудові володіння вже давно нагадують сміттєзвалища. У відомій майже кожному філософській казці “Маленький принц” Антуана де Сент-Екзюпері є мудрі слова:

 

«Прокинувся вранці – прибери свою планету». Але проблема не зникає, якщо її просто прибрати з очей; сміття, що винесли з будинку, на століття залишиться на звалищах, деякі відходи не зникнуть ніколи і цей майстер-клас покликаний за допомогою мистецтва подивитись на проблему з іншого боку, знайти нове життя старим речам, розвинувши при цьому свої творчі здібності.

Кожен з нас – це Король, кожен з нас – це Маленький принц. І кожен з нас несе відповідальність за майбутнє нашої планети Землі.

Коли: 8 вересня, початок о 13:00

Де: ВДНГ, 1 павільон

Кількість учасників – обмежена.

Придбати квиток можна за посиланням: https://makerfaire2018.ticketforevent.com

Приходь!